5 zekerheden vinesseOmdat schoonmaken een vak is!

Vinesse weet als ervaren en VCA-gediplomeerd schoonmaakbedrijf in omgeving Westland en Den Haag, hoe belangrijk een schone woon- en werkomgeving is. Mensen ervaren meer woongenot in hygiënische ruimten en op een schoon kantoor is de productiviteit hoger. Door gebruik te maken van onze dagelijkse of periodieke schoonmaakservice, bent u altijd zeker van schone en frisse ruimten. Vinesse werkt voor bedrijven, VvE’s en woningbouwverenigingen, helpt particulieren bij de oplevering of leegruiming van woningen en is in het geval van calamiteiten 24/7 oproepbaar.


Meer dan een schoonmaakbedrijf

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en onze klanten hebben dan ook te maken met één of twee vaste contactpersonen. Dat is wel zo fijn, zo hebben wij genoeg aan een eenmalige instructie en voelen wij ons echt verantwoordelijk voor de schoon te maken ruimten. Door regelmatig contact te onderhouden, kunnen wij u ervan verzekeren dat we naar uw tevredenheid werkzaam blijven. Persoonlijke gegevens of bedrijfsgegevens zijn bij ons in goede handen, wij behandelen deze volgens afspraak. Weten of Vinesse ook u alle schoonmaakzorgen uit handen kan nemen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!

Bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren en bedrijfsruimten

Een schone werkomgeving zorgt voor productieve en blije werknemers, laat op bezoekers een positieve indruk achter en bevordert een prettige werksfeer. Vinesse draagt graag bij aan deze resultaten en neemt u alle zorgen omtrent schoonmaak uit handen! Elk bedrijf heeft andere behoeften. Samen brengen wij uw wensen in kaart en bekijken wij met welke regelmaat wij de schoonmaak van uw pand moeten uitvoeren, om tot het gewenste resultaat te komen.

Wij nemen schoonmaken serieus!
Of we nu dagelijks of wekelijks bij u schoonmaken; bij Vinesse zetten we graag een stapje extra. We beperken ons niet tot routineklusjes zoals het afnemen van een bureau of het stoffen van een pc. Graag horen wij van u wat u belangrijk vindt en wat uw wensen zijn. Naast de algemene schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij ook glasbewassing, houden we in sanitaire ruimtes de disposables in de gaten en signaleren wij wat extra aandacht behoeft.

Vinesse werkt met een vast contactpersoon en bij ons geldt: afspraak is afspraak. We bespreken graag hoe wij met bedrijfsgevoelige informatie om moeten gaan en treden op als een professionele, betrouwbare en betrokken partij.

Particulier – Opleveringen

Een (nieuwbouw)huis wil je het liefst zo snel mogelijk inruimen en betrekken. Toch gaan er nog heel wat schoonmaakwerkzaamheden aan vooraf, voordat dit mogelijk is. Een intensieve en tijdrovende klus, waar niet iedereen op zit te wachten. Vinesse verzorgt graag op een professionele en efficiënte wijze deze schoonmaakwerkzaamheden. Zodat uw huis direct klaar is voor gebruik en u zich kan richten op het inrichten van uw nieuwe woning!

Particulier – Leegruimingen

Een huis leegruimen is een hele onderneming. Wij helpen u daar met plezier mee en denken daarbij aan alle details, zoals het regelen van een container bijvoorbeeld. Door middel van een effectieve aanpak, verloopt de leegruiming overzichtelijk en snel. Vakkundig zorgen wij ervoor dat uw huis volgens de regels opgeleverd kan worden. Weer een zorg minder!

Vinesse komt graag vrijblijvend bij u langs om u van een prijsopgave te voorzien. Elke oplevering of leegruiming is anders, daarom bieden wij u een offerte op maat aan.

VvE – Vastgoedbeheer

Een VvE (vereniging van eigenaars) of vastgoedbeheer is veelal verantwoordelijk voor de schoonmaak van algemene ruimten in appartementencomplexen. Het is belangrijk dat deze ruimten schoon en netjes worden gehouden. Tot de tevredenheid van bewoners en bezoekers, maar ook om een goede indruk achter te laten op eventuele kopers. Vinesse verzorgt graag de schoonmaak en voert alle nodige werkzaamheden uit om uw appartementencomplex continu schoon en fris te houden.

Een op maat gemaakte aanpak voor het beste resultaat

Elke gebouw vraagt om een andere aanpak. Vinesse brengt dan ook samen met u uw wensen en dat van de bewoners in kaart, om tot een effectieve werkwijze te komen. Wij zijn op bijna alle facetten inzetbaar; van het dweilen van de entree tot en met het soppen van de galerij en van het zemen van ramen tot en met de schoonmaak van de lift. Bovendien zijn wij 24/7 inzetbaar bij calamiteiten. Vinesse staat voor u klaar!

Bij Vinesse geldt: afspraak is afspraak en wij werken met een vast contactpersoon. Hoe groots of klein de werkzaamheden ook zijn, wij treden op als een professionele, betrouwbare en betrokken partij.